06-30245996 info@simplysassy.nl

Mannen

Mannen zijn bij Simply Sassy ook van harte welkom! Ook mannen kunnen bij mij terecht voor (mannen) behandelingen.

Een mannenhuid is anders dan een vrouwenhuid. Het verschil in gezichtsbeharing is natuurlijk voor de hand liggend. Verder is de huid van een man gemiddeld 25% dikker dan die van een vrouw. Ook de talgproductie is hoger. Omdat de collageendichtheid bij een man hoger is dan bij een vrouw zou de huid van een man langer jong kunnen blijven, mits hij goed wordt verzorgd!

Vergeet namelijk niet dat een mannenhuid minder goed bestand is tegen de zon en de huid zwaarder wordt belast door het scheren. Daarnaast is de mannenhuid vaak gevoeliger dan de huid van een vrouw.

Mannen, als jullie er langer jong uit willen zien, begin dan tijdig met de juiste verzorging van je huid!

Verzorgende Producten voor Mannen

Naast de behandelingen bij Simply Sassy is het ook aan te raden om thuis ook verzorgende producten te gebruiken. Dit helpt uw huid gezond te houden.

Gel 2 in 1: Een zacht reiniging voor de huid en klaar voor het scheren

Werking: regulerend, verzachtend, beschermend en hydraterend

Resultaat: Deze frisse 2 in 1 gel voor een dagelijkse reiniging en elimineert de onzuiverheden door een zachte exfoliatie. Het cactusvijg complex combineert de effectiviteit van 3 cactusvijg extracten betekend om hun verzachtende, hydraterende en beschermende eigenschappen. De huid is schoon, helder en zacht.

Gel-crème hydratant: Perfecte matheid de hele dag lang

Werking: regulerend, verzachtend, beschermend, hydraterend, herstellend

Resultaat: deze ultra frisse gel-crème geeft de nodige hydratatie dankzij het hyaluronzuur. Het reguleert de talgproductie door het extract van zwarte paddenstoel en de matmakende stoffen. Het cactuswijfcomplex combineert de effectiviteit van 3 cactusvijg extracten bekend om hun verzachtende hydraterende beschermende eigenschappen.

Baume hydratant anti-age: Een vocht inbrengende behandeling voor het behoud van de jeugdigheid

Werking: regulerend, verzachtend, beschermend, hydraterend liftend.

Resultaat: een soepele en comfortabele balsem die nodige hydratatie geeft dankzij het hyaluronzuuur terwijl de tekenen van veroudering worden vertraagd. Het cactusvijg complex combineert de effectiviteit van 3 cactusvijg extracten bekend om hun verzachtende, hydraterende en beschermend eigenschappen. Dag na dag, wordt de huid gehydrateerd, de trekken wordt verzacht, fijne lijntjes en rimpels vervagen.