06-30245996 info@simplysassy.nl

Producten: Docteur Renaud

Simply Sassy schoonheidssalon gebruikt enkel de hoog kwalitatieve producten van het merk Docteur Renaud. Dit merk is op het gebied van huidverzorging een absolute topper.

Docteur Renaud trekt voor haar hoogwaardige producten actieve bestanddelen uit het hart van bloemen, fruit en groenten. De actieve ingrediƫnten richten zich precies op datgene wat uw huid verlangt. Docteur Renaud gebruikt meer dan 100 plantenextracten in haar producten. Van verfrissende framboos en een gezonde glans van wortel tot de zuiverende werking van kalk. Welkom in de botanische tuin van Docteur Renaud!

Plezier maakt je mooi

Om elke schoonheidsstap van de huidverzorging nog plezieriger te maken, prikkelen de formules van Docteur Renaud ook uw zintuigen. Verrukkelijke geuren, heerlijke texturen en sprankelende kleuren inspireren u voor een goed humeur. Een behandeling met Docteur Renaud is een waar en compleet genot voor u en uw huid. Simply Sassy richt zich met de producten van Docteur Renaud op een compleet ontspanningsmoment.

De producten van Docteur Renaud hebben een goede prijs/kwaliteitverhouding en uitstekende resultaten. De reden dat Simply Sassy heeft gekozen voor dit merk is dat deze producten 100% natuurlijk zijn. De verzorgingsproducten van Dr Renaud zitten boordevol essentiƫle vitaminen, antioxidanten en actieve werkstoffen die de balans van de huid weer op peil brengen.

Bent u tevreden over de huidverzorgingsproducten die wij gebruiken? Al deze producten van Docteur Renaud zijn bij Simply Sassy te koop. Zo kunt u uw huid ook thuis optimaal blijven verzorgen!